3 aktiviteter til sommerferien du aldrig glemmer

Trænger du til at føle, at du er i live? Hvis du gør, så har du her tre aktiviteter til sommerferien, der med garanti vil få din produktion af adrenalin til at eksplodere – især bungyjump’et nederst på siden kan få sommerfuglene frem i maven.

Paragliding fra båd

Vi starter i den lidt mildere ende med paragliding fra båd. Her bliver du spændt fast under en stor faldskærm, der hæves i luften fra en båd. Der er noget ganske unikt ved at svæve højt oppe over vand med udsigt til kysten. En god aktivitet for dig, der godt kan lide flotte udsigter og ikke er så bange for højder. Selvom du ikke er bange for højder, så giver det alligevel lidt kriller i maven, når først du er deroppe.

Tur i ballon

Når du har sat kryds ved paragliding fra båd på din liste over aktiviteter i sommerferien, så er det tid til at gå videre til næste. Denne gang er der tale om en tur i ballon. En aktivitet, der også vil give dig noget kriller i maven. Det er trods alt en tur i de højere luftlag du skal ud på.

Luftballonture skulle eftersigende være noget af det smukkeste du kan opleve i dit liv. Stilheden kombineret med den fabelagtige udsigt kan få enhver til at glemme tid og sted og blot nyde øjeblikket. Du kan booke en tur i ballon i Danmark via siden www.ballonture.dk.

Bungyjump

Sidst men ikke mindst har vi bungyjump. Her er der tale om en aktivitet, der fylde din krop med adrenalin og nervøsitet som om du aldrig havde kendt magen. Med et bungyjump vil du virkelig føle, at du er i live. Det er helt sikkert.

Du behøver ikke at tage til udlandet for at springe ligesom i videoen herover. I Danmark findes der flere forskellige steder, hvor du kan tage springet og mærke, hvordan det er at være i frit fald. På Refshaleøen i København kan du for eksempel springe store dele af året. Og så er der typisk også mulighed for at prøve det på diverse festivaller, markeder og lignende.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*