3 spændende aktiviteter til Bali rejsen

Bali er for mange lig med paradis. Når du rejser til øen vil du opleve de mest fantastiske hvide sandstrande, en farverig og festlig lokalbefolkning og spændende kultur. Øen er på mange måder det perfekte rejsedestination. Den smukke ø byder på de karakteristiske ris terrasser, elefanter og andre eksotiske dyr, flotte og hvide sandstrande, regnskov, majestætiske klippeområder, templer og meget, meget mere. Det er bare med at komme af sted og her får du tre gode grunde til at tage til Bali denne sommer.

Tag på kajaktur

Hvis du elsker at være aktiv på ferien, er den smukke ø et oplagt sted til at gøre dette. Mange kommer der nok for at ligge på stranden og slappe af, men der er også mange muligheder for at få rørt kroppen lidt samtidig med at man oplever noget af det fantastiske land. Du kan for eksempel tage på en hyggelig kajaktur. Kajakturen henvender sig både til de øvede og til dem, der aldrig har prøvet det før. Det er en perfekt mulighed for at opleve øen fra en lidt anderledes vinkel og samtidig opleve en masse spændende ting.

Templer og kultur

Den asiatiske kultur er kendt for de mange åndelige templer. I Indonesien er der også rig mulighed for at opleve disse flotte bygninger. På Bali kan du for eksempel tage på en tur til templerne i området Mengwi. Her kan du opleve flere forskellige smukke templer. Der er seks store templer på Bali. Start for eksempel med at udforske Pura Taman Yuan templet. Når du først ser templet, vil du forundres over de mange bygninger, der er prydet med spændende strukturer og skulpturer. Herefter kan du med fordel opleve templet i Monkey Forest kaldet Alas Kedaton. Dette tempel er omringet af frodig regnskov, som gør at du kan opleve en masse spændende dyr og plante.

Oplev vidunderne under vand

Når du er færdig med at opleve de mange spændende attraktioner på land, er det tid til at bevæge dig under vand. Du kan for eksempel tage på en snorkeltur til Bajul bugten. Her kan du opleve det smukke koralrev, der er omgivet af tusinde forskellige og smukke fisk. Du kan hyre en guide gennem et rejsebureau hjemmefra eller hyre en guide, når du ankommer til øen. De vil sørge for det fornødne udstyr og ofte vil der desuden være mad og drikke med i prisen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*