6 typer ferier i det danske sommerland

Sommeren 2018 tegner sig til at blive varm og lang. Har I endnu ikke planlagt sommerferiedestinationen, er der god grund til at overveje Danmark.

 

I Danmark kan du og familien komme på mange forskellige typer af ferie – og måske endda kombinere to eller flere af de forskellige ferieformer.

 

Ø-ferie

Det danske land byder på en række fine øer, der sætter rammen om en afslappende ferie. Der er de klassiske som Bornholm eller Fanø til de mindre som Vejrø, Orø eller Sejerø. Udvid rejsen til et ø-hops eventyr, hvis I har god tid – enten med bil eller eget sejlskib.

 

Camping

Hvad enten I har campingvogn eller telt, er Danmark et skønt sted at campere. Hvis man ønsker at ligge på den samme campingplads under hele ferien, er der også god mulighed for at se lidt af hvert. Danmarks størrelse giver mulighed for at opleve både strand, skov og by på en og samme ferie.

 

Cykelferie

Den danske sommer tegner til at give de aktive ferie-cykelister gode betingelser i år. Cykelferie i Danmark er en helt speciel måde at opleve natur og samvær med familien på. Ifølge VisitDenmark findes der mere end 11.000 km skiltede cykelruter i Danmark, så der er nok at give sig i kast med.

 

I kan vælge at sove i medbragt telt eller få en billig overnatning på en af de mange danske vandrehjem. Det kunne f.eks. være Danhostel i Hillerød.

 

På en cykelferie er der også god mulighed for at opleve både strand og storbyferie. Går turen til Nordsjælland, kan I hurtigt tage en smuttur med S-toget til København.

 

Storbyferie

Der er få ”storbyer” i Danmark, men de er til gengæld rigtig gode til ferie. København, Århus, Aalborg og Odense byder alle på massere af spændende kultur aktiviteter, arrangementer og seværdigheder.

 

Sommerhus

Sommerhuset er nok en af de største danske ferieklassikere. I sommerhuset er det oplagt at invitere venner og familie på besøg i løbet af jeres ophold, og I får en hjemmelig og afslappet stemning. Der er god tid til at nyde hinandens selskab, slappe af med en bog og lave god mad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*