7 gode grunde til at udføre frivilligt arbejde med dyr

Du hjælper dyr i nød

Når du udfører frivilligt arbejde med dyr i udlandet, gør du en kæmpe forskel for dyr, som har brug for hjælp. Det er fantastisk at mærke, at ens arbejde nytter, og at man rent faktisk gør en forskel ved det, man laver. Der er mange dyr rundt omkring i verden, som har brug for din hjælp. Uden det frivillige arbejde vil mange af disse dyr slet ikke kunne overleve. Det er derfor altafgørende, at der er frivillige som har lyst og mulighed for at hjælpe.

Du ser resultaterne af dit arbejde

Frivilligt arbejde med dyr vil give dig mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Alle disse opgaver er med til at sikre dyrenes livskvalitet, og du vil hurtigt kunne se, hvordan dyrene udvikler sig og får det bedre dag for dag. Du bliver bekræftet i, at det arbejde du laver, rent faktisk gør en forskel for dyrene.

Du bliver en del af et fællesskab

Én af de faktorer, der er med til at gøre det frivillige arbejde helt fantastisk, er det sammenhold, du får med de andre frivillige på stedet. Det frivillige arbejde bliver kun bedre af at udføre det sammen med ligesindede, som brænder for det samme som dig. Du vil opbygge venskaber på rekordtid, som vil give dig et stort netværk spredt rundt i hele verden. Disse venskaber er med til at give dig en indsigt i andre kulturer, og hvem ved, om du møder en ven eller to for livet.

Du forbedrer dit CV

Det er vigtigt, at du kun udfører frivilligt arbejde, hvis du virkelig brænder for det og gør det med hjertet. Det skal ikke være CV’et, der er motivationsfaktoren, men det kan være et plus, som du kan tage med i bagagen. Frivilligt arbejde er nemlig en god kompetence at kunne skrive på sit CV, når kommende arbejdsgivere eller uddannelsesinstitutioner skal læse det. Det viser, at du bekymrer dig om andre, er handlekraftig og tør springe ud i nye udfordringer.

Du gør en forskel

Frivilligt arbejde betyder, at du gør en forskel. Det er livsbekræftende at hjælpe dyr i nød, og det er fantastisk at se resultaterne af ens arbejde. Det er en dejlig følelse at gøre en forskel i andres liv. En følelse som man tager med sig hjem fra opholdet og bygger videre på ud i fremtiden.

Du får mulighed for at omgås vilde dyr

Du kommer helt tæt på de vilde dyr, som man normalt kun ser på afstand i naturen eller i zoologisk have. Du får som regel lov til at fodre, vaske, pleje og lege med dyrene, hvilket giver nogle vidunderlige oplevelser. Forstil dig at sidde med de sødeste løveunger og give dem sutteflaske, som var de små babyer, eller gå tur med de små elefantunger ude på savannen. Du vil få unikke muligheder for at komme helt tæt på nogle af verdens mest fascinerende dyr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*