Bedste tips til at finde billigere flybilletter

Få gode tips til hvordan du selv finder frem til de billigste flybilletter på markedet. For mange kan det være lidt af en jungle, at skulle finde rundt i, hvad der er billigst og får man nu også købt det rigtige.

Igennem denne artikel vil du efterfølgende kunne surfe trygt rundt på nettet og selv vide, hvilke faktorer du skal have særligt fokus på og hvilke dage du helst skal rejse på.

Ydermere er der også et lille tip til, hvordan du yderligere kan sparer dig selv for mellem 50-75 kroner med et simpelt og relativt enkelt trick.

Vælg de populære rejsemål

Det er sådan i dag, at jo flere flyselskaber, der vælger at flyve til et givent rejsemål, desto billigere bliver prisen også på flybilletterne.

Derfor kan du ofte også finde rigtig billige flybilletter til storbyer som Stockholm, Paris eller London, fordi konkurrencen iblandt flyselskaberne er enormt hård. For en der gerne vil besøge en storby i en weekend eller i længere tid, kan det være en stor fordel.

Undgå at rejse i weekenden

Flybilletterne stiger ofte i pris i weekenden og derfor kan du spare dig selv for penge, hvis du i stedet vælger at købe din flybillet i en hverdag.  

Derfor skal du så vidt det er muligt undgå at rejse i weekenden, hvis det er muligt for dig. Det er et godt tip til, hvordan du stort set hele året rundt, kan finde billigere flybilletter til mange forskellige rejsemål i verden.

Kan du helt undgå at både rejse på en torsdag eller fredag og vælge en anden hjemrejse dag en søndag, vil du være godt dækket ind til, at finde frem til billigere flybilletter.

Tjek altid mellemmanden

Ofte hænder det at flybilletter kan findes billigere på en søgemaskine, i forhold til på flyselskabets egen hjemmeside.

Typisk vil det være mellem 50 – 75 kroner du vil kunne spare pr. billet, hvis du blot bruger to minutter ekstra, når du søger efter billige flybilletter og bruger en søgemaskine.

De mange onlinerejsebureauer er i hård konkurrence med hinanden og kæmper en intens kamp om, at være de billigste på markedet.

Langt de fleste flyselskaber acceptere det, da de blot er interesseret i at sælge deres billetter til folk.

De billigste onlinerejsebureauer kan derfor være svære at konkurrere med på prisen for flyselskaberne. Det kommer dog kun dig til fordel, hvis du er på udkig efter de billigste flybilletter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*