Billigste roaming abonnement

Hvis du har fulgt lidt med i nyhederne omkring priserne på roaming, og skal ud og rejse, så har du nok også allerede sat dig en lille smule ind i de nye regler der trådte i kræft tidligere på året. Helt grundlæggende så siger de nye roaming regler, der er lavet på tværs af EU landene, at forbrugerne ikke må pålægges gebyrer for at benytte deres abonnementer i andre EU lande. Sagt med andre ord, så kan du rimelig frit bruge din smartphone, når du rejser rundt i Europa, uanset om det er til at ringe fra, skrive sms’er fra eller til at tjekke Facebook, Instagram eller noget så brugbart som at bruge Google Maps til at finde vej.

Pas på faldgrupperne 

Det betyder naturligvis også, at de selskaber der tidligere slog sig op på at have billig udlandstelefoni med i deres abonnementer, har mistet en en god portion af deres fordele, da det er ens for alle selskaberne. Det er dog meget vigtigt at huske på, at roaming reglerne, er noget der er gældende indenfor EU. Skal du eksempelvis til Tyrkiet, vil du derfor stadig komme til at betale i dyre domme for roaming. Det samme gælder, hvis du skal til Cypern – altså den tyrkiske del vel og mærke. Her kan det hurtigt blive en særdeles dyr fornøjelse at tjekke sit sociale feed.

Overvej et udenlandsk abonnement

Skal du på en længere tur til eksempelvis USA, Australien eller lignende, vil det naturligvis være en god ide at tjekke, hvor du kan få det billigste mobilabonnement, og et selskab som 3 har også abonnementer, hvor en lang række lande er med i prisen. I det fleste tilfælde vil det dog være en god ide at få sig et udenlandsk/lokalt abonnement, i form af at taletidskort, hvor man på den måde er sikker på ikke at ende med en voldsom ekstra-regning på grund af roaming. Uden for EU kan det nemlig hurtigt løbe op i mange tusinde kroner for ganske kort tids brug. Læs mere om mobiltelefoni her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*