Den ultimative bountydestination

Der er mange der i det sidste halve års tid, har har kunne få styret deres rejselyst, da hele verden som bekendt mere eller mindre har været lukket ned. Der er endnu langt fra åbnet op for hele verden, men det bliver der med tiden, og inden for et års tid, er der sandsynligvis god grund til at tro, at vi igen kan rejse mere eller mindre hvor vi vil hen.

At vi ikke har kunne rejse, sammen med at vi snart får nogle indefrosne feriepenge retur, betyder at der er mange danskere, der har nogle penge der brænder i lommen, og noget af det vi er vilde med at bruge penge på er rejser. At mange har lidt plus på rejsekontoen, betyder også, at der er mange der drømmer lidt større, og måske gerne vil udleve nogle af de rejsedrømme de har haft de sidste mange år.

Et af de steder, der står i toppen af manges ønskelis

ter er de helt fantastiske tropeøer Seychellerne, der ligger midt i det indiske ocean. Her får du nogle billedskønne strande, hvor man nemt kan finde steder der nærmest er øde, og hvor man ikke ligger lag på lag med solstole overalt.

Der er mange der kalder en rejse til Seychellerne for en rejse til paradisets have, for det er lige hvad det kan føles som. Smuk natur, fantastiske klima og vand og muligheder for dykning, man ikke finder mange andre steder i verden. På koralrevene lige ud for øerne finder man tæt på 1000 forskellige fiskearter og skaldyr og havskildpadder er heller ikke et sjældent tur under havets overflade.

Seychellerne består af mange mindre øer, og 90% af befolkningen på lidt under 100.000 mennesker bor på hovedøen Mahé og størstedelen her bor i hovedstaden Victoria. Derfor er det også muligt at finde de mange øde steder.

Så hvis feriepengene brænder lidt i lommen, så er Seychellerne noget nær den ultimative bountydestination.