Derfor er det vigtigt at opdatere sin GPS, når man tager på kør-selv-ferie

Danskerne er et folkefærd, der rejser meget, og det kan der være mange grunde til. Nogle familier rejser til sydens sol for at komme væk fra det danske klima, mens andre rejser for at opleve nye kulturer og landskaber. At skulle flyve på ferie er noget, mange børnefamilier vælger fra, da mange familier ønsker at køre på ferie selv i stedet. Vælger man selv at køre, er der dog nogle ting, man bør have styr på, så man kan sikre, at turen bliver så smertefri som overhovedet muligt. Står du og din familie overfor en kør-selv-ferie, så skal du læse med herunder.

Lav en pakkeliste så du kan sikre, at I får det hele med 

Det værste er at komme af sted uden alt det vigtige, og derfor kan det være en god idé at lave en pakkeliste. På den måde kan du sikre, at I får alle de nødvendige ting med. Pakkelisten kunne eventuelt indeholde ting såsom:

  • Rejsemedicin til dårlig mave og andre hyppige infektioner
  • En opdateret GPS så I kan være sikker på at komme frem uden for mange omveje
  • Vekslede kontanter så I er på den sikre side, hvis ikke alle butikker tager imod kort 

Når man snakker om navigation, så er der mange, der tror, at den gamle GPS fra forrige år dur. Det er dog langt fra sikkert, at alle veje på det 2-årige gamle kort stadig er tilgængelige, og derfor kan det være en god idé altid at rejse med en opdateret GPS. På den måde undgår man at køre omveje, som i værste tilfælde kan cutte én eller flere dage af jeres længeventede ferie. Mangler I en ny så find det rigtige her. Det er altid en fordel at være på forkant med mange forskellige situationer – især når man rejser til udlandet. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*