Derfor skal du tage på skiferie i Østrig

Er du i gang med at planlægge din næste skiferie, men i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen? De østrigske skisportssteder er et hit, uanset hvilket niveau du er på, og så får du meget for pengene

Gode skioplevelser på alle niveauer

Østrig er et meget populært valg, når danskerne booker skiferie, og det er ikke uden grund. Landet byder nemlig på et stort udvalg af rigtig gode skisportssteder med sjove skioplevelser for både børn og voksne. Det gælder, uanset om de er begyndere eller erfarne skiløbere. Der er pister til alle niveauer, så alle har mulighed for at få passende udfordringer.

Østrig er også kendt for at have rigtig mange gode destinationer for børnefamilier. Især skiskolerne gør meget ud af at lave børnevenlige områder, hvor børnene trygt kan lære at stå på ski og få en masse sjove oplevelser i sneen sammen med andre børn. Det gør det også nemmere for forældre, som gerne vil have nogle udfordringer, når de ved, at de trygt kan lade børnene hygge sig på skiskolen i mens.

Hos Clickski.com kan du booke en skiferie til Østrig, hvor børnene er i fokus, og der er udfordringer til de mest erfarne. Her får du muligheden for at opleve ægte skisportsstemning, gode pister og en hyggelig afterski-atmosfære på en billig skiferie i de smukke østrigske omgivelser.

Afterski i verdensklasse

De østrigske afterski-barer er også kendt for at gøre afterski hyggeligt og sjovt for både børn og voksne. Efter en lang dag ude på pisterne er der altid rig mulighed for at slukke tørsten med en kold fadøl i solen eller lune sig på en kop varm kakao eller glühwein indenfor. Her kan du opleve en helt særlig atmosfære, hvor stemningen altid er helt i top med festlig musik og dans på bordene.

Hvis det er afterski, der står øverst på listen over kriterier, når du skal vælge den rette destination for din skiferie, er St. Anton, Bad Gastein, Zell am See, Ischgl eller Schladming nogle oplagte valg. I disse områder er udvalget stort, og du kan med garanti finde flere forskellige afterski-barer, som falder i din og dine medrejsendes smag.

Hyggelige byer

Østrig er også kendt for sin charme med hyggelige hytter og en autentisk atmosfære, uanset hvor man befinder sig. Hvis du får brug for et afbræk fra skiløbet, er der derfor en masse andet at give sig til. Flere af byerne byder på skøjtebaner og lange kælkebaner, men der er også mulighed for at tage en hyggelige kanetur og bare nyde naturen og stemningen i byerne. Bliver benene for ømme, er der også et væld af wellness-muligheder i de østrigske byer.

Du behøver ikke nødvendigvis finde på en eller anden aktivitet, der er nemlig noget helt særligt ved bare at gå rundt i byerne og suge indtryk til sig. Det er også på denne måde, du finder de gemte skatte, i form af hyggelige specialforretninger og autentiske restauranter, hvor du kan møde de lokale og smage spændende østrigske specialiteter.

Smuk natur

Sidst men ikke mindst er Østrig et sandt skiparadis. Uanset hvilken destination i Østrig du vælger, kommer du til at opleve et østrigsk landskab, der er præget af sneklædte bjerge, gletsjere og smukke søer. Den smukke østrigske natur er noget helt andet, end det vi er vant til herhjemme.

Du har mulighed for at nyde den friske luft, den frostklare blå himmel og den nyfaldne sne både fra pisterne, på en kanetur, fra en restaurant på bjerget eller på en kælketur med børnene. Uanset hvor du befinder dig, er du omringet af fascinerende naturskønne omgivelser, der gør hele oplevelsen endnu bedre.

Book din næste skiferie til en destination i Østrig og oplev den helt særlige østrigske charme og sjove udfordringer på pisterne. Når du først har oplevet det østrigske skiferieparadis, vil du uden tvivl have lyst til at tage af sted igen og igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*