Det skal du have ordnet inden du tager på ferie

Vi kender alle sammen følelsen af glæde og forventning inden vi tager på ferie.  Men for at vi kan få den ultimative ferie uden nogen former for bekymringer, så er det værd at få ordnet nogle praktiske ting inden vi smutter afsted til drømmedestinationen.

Praktiske foranstaltninger

Inden rejsen går mod fjerne himmelstrøg vil det være en god idé at få styr på hjemmet inden du tager afsted. Lige så rart det er at komme ud af de vante rammer lige så rart er det at komme hjem til et hus eller en lejlighed, der ikke er møgbeskidt, roder eller hvor der mangler at blive malet.

Derfor  vil det være en eminent idé at få gjort hovedrent indenfor og få fixet de mest presserende ting, hvad enten det er et stakit der skal males eller græsplænen der skal slås.  Det vil alt andet lige gøre ferien mere behagelig, hvis ens tanker ikke er fyldt med alle de ting man ikke nåede at få lavet inden man tog afsted.

Kend din destination

For at få mest muligt ud af din ferie vil det være en god idé at læse lidt om den pågældende destination og hvad denne har at byde på. På denne måde får du indblik i, hvilke ting der er værd at se og frem for alt, hvad du skal undgå. Det giver også et indblik i den kultur du møder, såfremt du rejser til et land med en diametral modsat kultur end din egen vil det være rart at vide, om der er nogle skikke eller normer, som bliver nødt til at rette sig efter. Det kan redde en fra mange pinlige situationer, hvis man er bevidst om disse normer. Eksempelvis hænger der i Thailand billeder af kongen alle vegne og det er mangel  på respekt, at grine af billederne.  Derudover er det muligt, at man kan finde services i det pågældende ferieland, som er billigere end derhjemme, såsom en hårtransplantation, hvis man døjer med høje tindinger. Du har mulighed for at læse mere om dem her.

Kom i form

Majoriteten fortrækker at være i god form, når vi skal på ferie og vise sommerkroppen frem på stranden. Mange tror fejlagtigt at man skal gå intensivt i fitnesscenter, hvis man skal være i super form inden sommerferien.  Dog kan man med få tiltag og ændringer i sin hverdag komme i væsentligt bedre form og fremstå sund.  Først og fremmest kræver det fokus på din kost, hvis du skifter det normale pålæg ud med det fedtfattige og kun holder dig til at spise en portion pr. måltid kan man hurtigt få de overflødige kilo væk. Derudover vil det være nok bare at løbe eller træne 2 gange om ugen, så længe pulsen kommer op og det er effektivt.  Det behøver langt fra  4-5 gange i ugen. 

Elektronikken

Inden man tager på ferie vil det være en god idé at gå sine elektroniske devices efter i sømmene, hvorfor det vil være irriterende ikke at kunne komme i kontakt med sine medrejsende eller for den sags skyld tage gode feriebilleder til eftertiden. Derfor vil en reparation af Iphone være en god idé, hvis der er problemer. Det kan du læse mere om her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*