Få mere ud af din ferie med en fotobog

fotobøger

Når man har været på en ferie, er en af de ting, man allerhelst vil undgå, at ferien så småt begynder at gå i glemmebogen, men dette behøver dog ikke være tilfældet. Med en fotobog kan man gemme alle minderne fra ferien ét enkelt sted, således man altid kan finde fotobogen frem og vække minderne fra en god ferie. Her kan det anbefales, at alle feriens deltagere deler billederne med en, der så sørger for at få de bedste billeder indsat i fotobogen, hvorved man får en god samling med de bedste minder fra ferien.

fotobøger

Skal der være tekst til billederne?

Der er nogle forskellige ting, der kan være en fordel at overveje, inden man påbegynder designet til den nye fotobog, hvilket blandt andet er gældende for tekst tilhørende billederne. Det findes mange forskellige skrifttyper, der fås i forskellige farver og tykkelser, hvilket kan være en fordel at være særligt opmærksom på. Det er også muligt at benytte sig af forskellige skrifttyper gennem bogen, såfremt dette måtte være ønskeligt, mens det også er muligt at bibeholde en enkelt skrifttype i samme farve og tykkelse i hele bogen. Dette kan man selv designe, hvorfor det kan være en fordel at have gjort sig sådanne overvejelser, inden man begynder at designe fotobogen.

Forskellige typer af covers til fotobogen

Det er – som med alle andre typer af bøger – muligt at få fotobogen i softcover og hardcover, og med softcoveret er den første side i bogen forsiden, mens den bageste side er bagsiden. Dette er gældende, da forsiden og bagsiden har samme tykkelse som de øvrige sider i fotobogen. Med et hardcover får man en fotobog, der har en decideret for- og bagside, hvilket kan være en fordel at overveje, således man får netop den type af bog, man ønsker sig. Med et hardcover er det altså en mulighed at få lavet sig et decideret cover i designsystemet, hvilket er den mest hovedsagelige forskel på de to typer af covers – læs meget mere på dette website.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*