Find børnetøjet i genbrug

Børnetøj kan være rigtig dyrt at få fat i. Derfor er det også en god ide hvis du i stedet for at tage i en tøjbutik, hvor du finder alt tøjet fra nu, tager et smut over i den lokale genbrug.

Prisen er lav

Nogle gange kan man finde nogle rigtig gode ting i genbrug, inklusiv godt børnetøj, som egentlig ikke fejler noget. Og som regel er disse ting langt billigere end det man kan få fat i en tøjbutik.

Hvis man sparer på pengene, når det kommer til ens børn og generelt til indkøb, så kan man jo lige så godt gøre det. Og det betyder altså at man lige så godt kan tage et smut over i en genbrug og se, om man ikke kan få fat i noget godt børnetøj.

Hvis du for eksempel har brug for en fin ny sommerkjole til din datter, så kan du jo prøve dig frem med det du kan finde i den lokale genbrug. Eller hvis du skal have fat i nogle nye bukser til den5-årige, så kan du være heldig at finde et flot par i genbrug.

Hvis du ikke kan finde noget der lige passer i genbrug, så kan du jo altid smutte over i en rigtig tøjbutik og købe børnetøj online som du mangler. Men når du lige tager et kig i genbrug, så gør du i det mindste et godt forsøg på at mindske dine udgifter, når det kommer til børnetøj.

Bedre for kloden

Udover at det er bedre for din pengepung at rende i genbrug, så er det desuden også meget bedre for kloden.

Vi skal alle til at blive bedre til ikke bare at købe nyt hele tiden, når der er nogle brugte ting, som vi sagtens kan bruge i stedet for. Det er langt bedre for miljøet og din grønne samvittighed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*