Find den helt rigtige bil – som også kan køre på ferie

Har den gamle bil efterhånden brugt alle de kræfter, den måtte have, og er værnepligten blevet udtjent for længst, skal du nok til at se dig om efter en ny bedste ven, og den skal jo gerne leve op til alle kravene. Der er mange forskellige dagsordner, når vi danskere vælger bil, men er du som størstedelen af vores lille befolkning, er du nok på jagt efter en, som også kan tage hele familien med på ferie. Kan du sætte flueben ved netop det, så læs med her, hvor du måske bliver inspireret til køb af den nye bil.

Den skal køre langt på literen

Medmindre din ferie foregår ved naboen, vil det være optimalt, hvis du finder en bil, der kan køre langt på literen. Rigtig mange danskere vælger eksempelvis at pakke bilen mod skønne Italien, hvor Rom er en favorit. På denne rute vil du tilbagelægge ca. 2000 kilometer, og det samme gælder på turen hjem, så hvis ikke du vil ruineres på grund af brændstofregningen, skal bilen altså gerne kunne køre langt på literen. Heldigvis for dig er der mange biler, som opfylder dette krav og faktisk kan køre rigtig langt på literen. Her findes både små biler, hvis ikke familien er så stor, men der er også større biler, som sagtens kan komme op på den anden side af de 20 km/l.

Rummelighed er et ”must”

Vil du gerne have en bil, der kan tage den lille familie med på ferie, er rummelighed et af de vigtigste nøgleord. Der skal være plads til alle kufferter, og skal I være afsted over en længere periode, vil den kuffert nok hurtigt blive forholdsvis stor, så køb nu en bil med nok plads. Naturligvis skal du ikke købes en bus til familien, hvis familie kun består af tre mennesker, så tænk over jeres fremtidsplaner i forhold til familien, når der skal handles bil. Er der ikke planer om en familieudvidelse, kan en lille bil nemlig sagtens klare opgaven, og på den måde kan I spare rigtig mange penge.

Få meget for dine penge

Der findes et hav af mærker ude på det danske marked, og det kan være utrolig svært at gennemskue, hvad der er billigt, og hvad der er dyrt. Faktisk kan du opleve, at biler med samme egenskaber har vidt forskellige priser, som kan skyldes forhandleren, mærket eller noget helt andet. Derfor kan det være som at bevæge sig ud på dybt vand, når du skal handle bil, hvis du ikke har kendskab til branchen. Et mærke, som godt kunne være noget for dig, hvis du vil kunne køre langt på literen og få meget plads for små penge, er Suzuki. De har en lang række gode modeller, og du kan både finde noget, hvis familien er lille, eller hvis det er en større af slagsen. Desuden har de ofte meget ekstraudstyr, og trods de mange fordele er det et mærke, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Vil du se mere til dette mærke, kan du klikke her, hvor du kan læse mere samt se nogle af deres mange modeller.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*