Gode grunde til at tage i sommerhus i år

Selvom de fleste lige nu nok har deres tanker mange andre steder end på sommerferien, så kan det være en god ide at begynde at tænke over den. På grund af coronavirussen er der ikke nogen der ved, hvordan alting ser ud om nogle måneder, og det er derfor umuligt at sige hvordan rejsesituationen kommer til at være. Ingen ved hvornår der igen bliver lukket op for at rejse ud i verden. Dette afhænger naturligvis af hvordan virussen udvikler sig, både herhjemme, men også på de mulige destinationer. Der er nok ikke nogen tvivl om, at der kommer til at være mange lande, som det ikke vil anbefales at man besøger, mens man skal være meget varsom i andre.

Der er med andre ord mange gode grunde til at blive i Danmark og holde sin sommerferie her. En anden af de gode grunde er også, at den danske økonomi kommer til at bløde voldsomt, ligesom resten af verdens gør det. Højere arbejdsløshed og gigantiske hjælpepakker der skal hjælpe virksomhederne koster flere hundrede milliarder. Udover at samfundet har lidt store tab, så har de danske virksomheder naturligvis også. Manglende indtægter i lange periode har betydet kæmpe tab og mange kommer til at gå konkurs eller kæmpe gevaldigt for deres overlevelse.

At holde pengene i Danmark kommer dermed mange til gode. Både der hvor man tager hen, om det så er i ferielejlighed, hotel eller sommerhus og så at man bruger pengene her i landet. Det betyder at man kan hjælpe det lokale ishus, den lokale café og lignende. Samtidig med at moms, afgifter, skatte osv ryger ud i samfundet igen. 2020 er derfor et rigtig godt år at tage i sommerhus. Find et sommerhus med gode faciliteter til børnene (hvis du har sådan nogen), kig efter gyngestativer, sandkasser og lignende, når du ser på billeder.

Men skynd dig

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken med dette råd, og der er allerede mange der tænker i disse baner. Det kan derfor være en rigtig god ide hvis du allerede nu sørger for at få booket et sommerhus. De begynder nemlig allerede at forsvinde hurtigt, selvom vi stadig er godt 3 måneder fra højsæsonen. I kan også lede efter et sommerhus med pool, så i beholder den gode charterferie stemning.