Gør juleferie til sommerferie

Det er sommer, det er sol, og det er søndag – snarere tværtimod! Vinteren nærmer sig endnu engang med hastige skridt, og så bliver og is på forruden hurtigt hverdagskost. For mange danskere kan vinteren være en kold og kedelig affære, og når kalenderen viser juleferien, nyder mange derfor også at rejse mod varmere himmelstrøg. Længes du også efter sommerens sol og varme? Læs med her, og få inspiration til solrige rejser i udlandet.

Malta: Fortryllende sandstrande og azurblåt hav er blot nogle af de ting, der gør Malta til et foretrukne rejsemål for mange danskere. Derudover har middelhavsøen en enestående natur og et fantastisk middelhavsklima, der altid sørger for varmegaranti på rejsen. Med en solferie til Malta får du fornyet energi. Malta har nemlig Europas reneste badevand, der indbyder til fuldstændig afslapning og velvære. Når du trænger til lidt afveksling fra solbadningen, har Malta en række spændende middelalderbyer og imponerende paladser, der vil imponere de fleste.

Tenerife: Denne solskinsfyldte ø er den største af De Kanariske Øer, der er fyldt med oplevelser på til lands og til vands. Her kan du nemlig nyde alt fra windsurfing og hvalsafari til vandreture på vulkaner og lækker spansk tapas. Tenerife er en solsikker rejsedestination, der varmer både store og små. Øen er af vulkansk oprindelse, og derfor har Tenerife en kontrastfyldt natur, der er særligt spændende at udforske til fods.

Grækenland: Det turkise badevand og kilometervis af hvide sandstrande gør Grækenland til et sandt ferieparadis for solelskere. Når du bare vil dase ved stranden, indbyder de imponerende omgivelser til maksimal afslapning. Er du mere til en aktiv ferie, har Grækenland også en masse at tilbyde den kultur- og historieinteresserede. Når du rejser på juleferie til Grækenland vil du opleve en enestående natur, og de mange uspolerede og særligt grønne områder, gør landet til en sand naturperle.

Du har mange muligheder for solrejse, og uanset om du er til charterrejse, temarejser eller grupperejse, så er den nemt at finde en ferie, der passer til dine ønsker og behov. Find rejsen lige her.

Rygning på rejsen

For at få mest mulig ud af rejsen kan du med fordel finde relevant information om landet inden afrejse. Hvilken valuta skal eksempelvis hæves, når du besøger de lokale restauranter, og hvordan er reglerne for drikkepenge. Nogle lande har blandt andet også nogle særlige retningslinjer for rygning i det offentlige rum, og i den forbindelse kunne det være oplagt at anskaffe sig en E-cigaret. E-cigaretten er dit alternativ til tobaksrygning, og de elektroniske cigaretter er ikke i samme grad til gene for dine omgivelser. Klik her for e cigaretter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*