Her er campingdestinationer, du skal prøve

Står du ligesom mange andre og overvejer at tage på camping, men ikke helt ved, hvor turen skal gå hen? Følg med i denne artikel og få inspiration til, hvilke campingdestinationer der kunne være attraktive at besøge.

Hvorfor camping?

Camping er en hyggelig og ofte et billigere alternativ i forhold til charterrejser, hvor der også skal betales for hotel. Derudover er camping også oftest et lidt mere afslappet og primitivt miljø, hvor man i større stil har mulighed for at præge, hvad hverdagen skal indeholde. Derudover findes der også et hav af flotte destinationer, som gør det let at koble campingvognen bag bilen og så køre afsted mod en forhåbentlig god ferie.

Camping destinationer i Danmark

Selvom man ofte vil til udlandet og holde ferie, skal kommentaren knyttes, at Danmark har et hav af flotte campingpladser. Med formodningen om at somrene i Danmark bliver ligeså varme, som de var her i 2018, bør camping endnu mere overvejes. Nedenfor kan du se vores bud på nogle af Danmarks flotteste campingdestinationer forskellige steder i landet.

Kattegat strand camping

Dette er et af Danmarks mest attraktive 5-stjernede campingpladser, som er beliggende lige ud til Kattegat. Udover campingpladsen selv indeholder minigolf, swimmingpool, en aktivitetshal, tennis og badminton med videre, ligger pladsen kun med 1 times kørsel fra store forlystelsesparker som Djurs Sommerland og Fårup Sommerland. Ydermere bør man tjekke op på de aktiviteter, som campingpladsen afholder, da der ofte sker mange fede ting!

Bøsøre Stand og feriepark.

Igen er der tale om et af Danmarks mest attraktive 5-stjernede campingpladser, som er beliggende på Fyn. Her er der tale om en campingdestination med masser af aktiviteter som minigolf, fodboldgolf, heste samt aktivitetsrum, men også sit helt eget badeland.

Løkken klit camping

Skal du op nordpå, er denne campingplads at foretrække. Meget attraktiv campingplads, som er placeret på turen op imod Skagen. Lækkert sted med masser af sjov og leg. Campingpladsen har både legepladser samt hoppepuder og mooncars. Derudover ligger pladsen også ud til vandet, så der også er mulighed for at hoppe i det dejlige Skagerrak.

Frigård camping

Modsat overstående campingplads med beliggenhed meget nordpå, er denne plads beliggende meget sydpå. Campingpladsen er en lidt mere naturpræget plads og ligger i Kollund med kun 3 km. til den dansk-tyske grænse. Eftersom den er meget naturpræget, har campingpladsen også masser af udendørs aktiviteter og er på den måde også en meget børnevenlig.

Camping i udlandet

Hvis man har lyst til at komme udover landets grænser, skal det nævnes, at der også er masser af campingmuligheder, når man vælger at tage til udlandet. Disse steder vil både være til at finde på nettet, hvor man som oftest vil booke i forvejen. Dog kan man også sætte campingvognen bagpå bilen og køre ned i Europa og se, hvad man finder og dermed gøre det endnu mere primitivt. Dog skal det siges, at hvis man ønsker at campere i udlandet, skal der også tjekkes op på campingregler. Dette skyldes, at det er forskelligt fra land til land, hvornår, hvor, og hvordan man må campere på sin tur hen til den endelige destination. Det kan man også se mere om på FDM under ”Regler for campering uden for campingpladser i udlandet”

Campingferie kræver en investering

Som nævnt er camping som oftest billigere end normal ”solferie”. Dog skal man ud og investere i campingvogn, camplet, telt, eller andet sted, hvor man kan sove. Her skal det også nævnes, at man ikke nødvendigvis behøver at eje, da man også kan leje. Vil du alligevel på campingferie, men ikke har råd til at smide beløbet det koster, kan du også finde lån penge nu her.
Husk, at det er en investering som formodentlig vil holde de næste 15 år og også giver dig mulighed for at komme på fede campingferier med familien og ydermere spare penge i forhold til alternativ ferier på hoteller.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*