Hold de små varme med varmt tøj fra Huttelihut på rejsen

sød dreng

Uanset hvor rejsedestinationen er, så er det vigtigt, at man som forælder er godt forberedt på vind og vejr. Det gælder særligt, hvis man skal rejse til steder, hvor temperaturerne ikke er særlig høje. De små helt små kan nemlig ikke temperaturregulere på samme måde som voksne, og de lidt større, men stadig små børn, glemmer ofte at fortælle, hvis de har det for varmt eller for koldt. Forskellige valgmuligheder af praktisk tøj er derfor nøglen til at være godt forberedt på vejret på ferien.
Går man efter et børnetøjsmærke af høj kvalitet, og som er meget cozy og moderne, så vil Huttelihut være et godt forslag. Børnetøj fra Huttelihut har nemlig hele pakken:

  • God funktionalitet
  • Praktiske detaljer
  • Høj kvalitet
  • Bæredygtighed
  • Smart design

Tanke på de små detaljer hos Huttelihut

Huttelihut børnetøj er teknisk godt designet. Som nogle ekstra, smarte features, er der indsat ekstra knapper og elastikker på udvalgte steder, så tøjet er mere behageligt for barnet at have på, og nemmere for forældrene at tage af og på barnet.
Tager man deres elefanthuer som eksempel, så er disse ikke blot designet i uld eller bomuld – de er også vandafvisende, så de endnu bedre kan holde den lilles hoved varmt. Samtidig er de åndbare, så sved fra barnet kan trænge ud igennem huen, så barnet ikke blive våd og derefter kold inden under huen.

Gode, naturlige materialer til børnetøj

Alle materialer er nøje udvalgte efter en vis kvalitets standard. Der er blandt andet meget, der er designet i merinould, som er kendt for sin gode, isolerende og varmeregulerende evne. Mærket er ikke i den billige ende, men det skyldes ganske enkelt, at der er lagt meget arbejde i at designe tøjet så praktisk som muligt, samtidig med, at materialerne skal være af høj kvalitet, og sidst men ikke mindst, så er de produceret med et fokus på Fair Trade, ligesom de ikke anvender ægte pels på deres tøj.

Huttelihut med fokus på miljøet og Fair Trade

Deres huer, halstørklæder og slipovers er håndstrikkede i enten merinould eller lamb wool, hvilket gør hver eneste tøj del til et smukt, lille håndværk. Der er ligeledes sat fokus på miljøet og at undgå at anvende unødvendige kemikalier, som hverken er gode for børne eller miljø.
Meget af det børnetøj, som Huttelihut producerer er strikketøj eller tøj af uld. Det giver et helt specielt og vamset udtryk og gør tøjet lækkert og blødt. De har også designet små, søde sommerkjoler og hverdagstøj, som er designet i nogle tyndere materialer. Disse har et minimalistisk udtryk i afdæmpede farver eller med søde, rolige mønstre.
På grund af de mange naturlige materialer og anvendelsen af uld, som er varmeregulerende, vil børnetøj far Huttelihut være perfekt til rejsen, hvor man ikke er helt sikker på, hvordan vejret vil være, og især, hvis man rejser til de lidt køligere rejsedestinationer, er deres huer mv. rigtig praktiske. Til de varmere steder mod sydens sol, vil deres tynde og smarte sommertøj egne sig fint.

Find alt tøjet på https://www.smallfashion.dk/sf-huttelihut/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*