Hvad du bør vide om elevationssenge

En elevationsseng hjælper dig med nemt at komme ind og ud af sengen. Ved at skubbe en seng opad kan du eksperimentere med forskellige højder og positioner og justere højden til din komfort. For at begynde at bruge en forhøjet madras, skal du hæve den del af madrassen, hvor dine ben ligger. De bedste senge har en tre- eller fire-positions justerbar base, som giver dig mulighed for nemt at justere højden til dit foretrukne niveau. Men sørg for at indstille den i små trin, så du kan få den bedst mulige hvile.

En elevationsseng kan hjælpe med at lindre rygsmerter, nakkesmerter, træthed og hovedpine. Men det er vigtigt at overveje fordele og ulemper ved denne type seng, før du køber den. Par, der ønsker at dele seng, kan vælge en separat model med separate madrasser. En elevationsseng giver også par mulighed for at sætte deres senge op separat. Ikke desto mindre bør du rådføre dig med din partner, før du køber en højmadras, da de kan variere i mængden af ​​plads, de optager.

En elevationsseng er ideel til par, fordi den giver mulighed for justering af ryg, ben og fødder. Ud over at hjælpe par med at slappe af, giver denne funktion også par mulighed for at nyde intime stunder sammen, såsom at hygge sig sammen. En elevationsseng i dobbelthøjde har et areal på 180 x 200 cm, mens en enkeltplansmodel leveres med et slankt stel og en enkeltplansplatform. Mens en enkelt-niveau model har en bredde på 160 x 200 cm, skal dobbeltsenge have en seng, der er mindst firs tommer lang.

En elevationsseng vil variere i fasthed, afhængig af brugerens vægt. En medium-styrke pocketfjeder vil være ideel til personer under 75 kilo, og en højdensitet, fastfasthed pocketfjedre vil være god til alle over 95 kilo. Og en fastere seng med flere lommer vil understøtte tungere brugere. Du kan tilpasse fastheden af ​​din elevationsseng til dine behov, baseret på din vægt.

Hvis du planlægger at købe en elevationsseng til dig selv eller en du holder af, så sørg for at overveje dens tæthed. Fjedrene i en elevationsseng skal være fastere end dem i en standardmadras. Fjedrenes tæthed vil afhænge af personens vægt, så det er vigtigt at finde ud af, hvad vægten er, inden du køber en ny madras. Det er vigtigt at forstå dine individuelle behov og fordelene ved en elevationsseng.

Vægten af ​​en person vil bestemme madrassens fasthed. Dette er en meget vigtig overvejelse, fordi tætheden af ​​fjedrene vil blive påvirket af din vægt. Fjedrenes tæthed bør dog justeres efter din vægt. Hvis du vejer under 75 kilo, så vælg mellemstærke pocketfjedre. Hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo, så vælg solid-state multi-pocket fjedre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*