I tvivl om hvilken type ferie du skal vælge? Læs med her

Ferie

Sommeren er ved at være forbi, men det betyder ikke, at rejsefeberen hos danskerne er faldet. Flere og flere vælger endda at tage på ferie i løbet af efteråret og vinteren, fordi det danske vejr som tradition altid skuffer. Der findes efterhånden så mange forskellige rejsetyper, tilbud og muligheder, at det kan være svært at vælge den helt rette ferie. Læs videre og bliv guidet igennem de største rejsetendenser, så du kan finde den, som passer til dig.

Charterferie

Det er den klassiske og mest kendte ferieform af alle: Charterferien. Parasoller, strand, pool, liggestole, kolde drinks og god mad. Det er, hvad vi kender fra denne ferietype, som med garanti vil kunne få pulsen til at falde og energiniveauet ladet op efter en uge i solen. Når vi rammer efterårs- og vintermånederne skal du dog være klar over, at du skal en smule uden for Europas grænser eller blot meget sydpå, for at kunne nå de ønskede temperaturer, som vi danskere altid hungrer efter.

Storbyferie

Denne ferieform er i konstant vækst, specielt efter at vi har fundet ud af, at man godt kan kombinere storbyferie og badeferie, hvis bare man vælger den rette destination. En storby som Barcelona har over de sidste 10 år oplevet et kæmpe boom i antal af turister, fordi byen kombinerer det bedste fra to verdener: Strand og storby. Du skal dog være klar på at bruge en smule flere penge på denne ferieform, da overnatning og måltider ofte tager meget af budgettet – og shopping naturligvis.

Jagtferie

Dette er knap så udbredt en ferietype, da det naturligvis kræver, at man ved, hvordan man går på jagt. Hvis man dog har dette som hobby og elsker at gøre det, vil en jagtferie med garanti være en formidabel oplevelse. Her kan man dog gøre klogt i at kontakte et bureau, som har kendskab til de mange forskellige regler, krav og lovgivninger, der findes, eksempelvis i forbindelse med transport af våben. Heldigvis findes der mange forskellige bureauer – følg linket her og gå på opdagelse i dine muligheder for en jagtrejse.

Skiferie

Det er snart sæson for skiferie, og dette er en meget populær rejseform blandt danskerne. Særligt Norge og Østrig er populære rejsemål – og med god grund. En skiferie er oftest den perfekte kombination mellem at være aktiv om dagen på pisterne og slappe af og feste med en øl i hånden om aftenen. Skiferie er bare en fantastisk type ferie, og hvis du ikke har prøvet det endnu, er det blot at booke din rejse allerede nu – du vil ikke fortryde det.

Husk en rejseforsikring

Uanset, hvor du bestemmer dig for at tage hen, er det en enormt god ide, altid at tegne en rejseforsikring. Det kan du gøre ved at følge linket her, hvor du har mulighed for b.la. at tegne en årsrejseforsikring. Derudover kan du læse videre om, hvordan en årsrejseforsikring dækker og hvilke tilvalgsdækninger, du har mulighed for at tegne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*