Lækre sommerdrinks

Når der bliver varmt, så er det vigtigt at drikke meget vand. Derudover kan man i varmen, også få lyst til en lækker drink. Danskerne hygger sig med flere ting herunder drinks, mange synes, det er hyggeligt at sidde og skåle. Det kan både være som par nede på stranden eller med sine gode venner hjemme på terrassen efter god grillmad.

 

Drinks som danskerne elsker

Velkomstdrinken behøver ikke kun serveres til større sammenkomster. Den kan også sagtens indgå, når du blot inviterer gode venner på grillaften. I stedet for blot at servere champagne eller Cava, så kan du servere Cava med lidt sukker og hjemmelavet jordbærsirup.

 

En klassisk cubansk drink er selvfølgelige mynte drinken – mojito. Det er en meget lækker og frisk drink, som serveres i et højt glas. Mojito forbindes ofte med sol og sommer. For alt lave en god mojito, så skal du bruge fem ingredienser – knust is, hvid rom, danskvand, limejuice eller limefrugt, rørsukker eller sirup og til sidst mynte blade. Mojitoen kan som alle andre drinks også piftes op, det kan du blandt andet gøre ved at tilføje ananasjuice, så smager den endnu mere af sommer.

 

Gin og Tonic er et stort hit i de danske hjem. Rigtig mange elsker denne drink, og den er igen blevet meget populær. Der er blandet andet kommet flere forskellige typer af tonicvand, som kan give en anden smagsnuance. I sin grundform består en GT’er af gin og tonic, det er derfor en yderst nem drink at lave.

 

En drink, som mange piger kan lide, er Cosmopolitan. Det var en drink, som især blev kendt, fordi den var med i ”Sex and the City” flere gange. 4 ingredienser skal der til for at lave en Cosmopolitan. Citrus vodka, cointreau, tranebærjuice og limejuice. Herefter skal det hele rystet sammen, og så er drinken ellers klar til at blive hældt op i et Martini glas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*