Madoplevelser i Danmark

Trænger du til en oplevelse, der får dine tænder til at løbe i vand og dine smagsløg til at danse velfornøjet rundt? I Danmark findes et væld af madoplevelser, der lever op til førnævnte krav.

Her på siden har vi fundet en håndfuld af de bedste madoplevelser i DK. Alt fra restaurantbesøg til madkurser. Nederst på siden kommer vi også med et par tips til madoplevelser i udlandet.

Restaurant Frederikshøj i Aarhus

”Restaurant Frederikshøj rummer et legesygt gourmet køkken på højt nivaeu. Et køkken, hvor Wassin forener usnobbet madglæde, kreativitet og årstidens absolut bedste råvarer.”

Disse ord finder du på Restaurant Frederikshøjs hjemmeside. Ord, der uden tvivl får tænderne til at løbe i vand og lysten til at spise hos dem til at stige. Frederikshøj er en michelin-restaurant, der er et besøg værd, hvis du vil have en af de bedste madoplevelser i Danmark.

Madkursus i København

Hvis du gerne vil pudse dine egne evner inden for kokkefaget, så kan du med fordel prøve et madkursus – for eksempel i København. I København finder du nemlig nogle af de bedste, sjoveste og mest interessante madkurser.

Du kan bl.a. prøve et kursus hos Kokkeriet. Sådan et kursus vil med garanti styrke dine evner til at lave lækker gourmetmad.

Se udvalg af madkurser i København.

Gourmetophold

En anden god madoplevelse er gourmetophold. Her kombinerer du et skønt ophold med en gourmetmiddag. Denne oplevelse er især populær blandt par, der gerne vil lidt væk fra hverdagen og blot nyde livet.

Der findes mange hoteller i Danmark, der tilbyder gourmetophold. Derfor bliver det bestemt ikke noget problem for dig at finde et lækkert ophold, der tiltaler dig. Det er en fin ide at tjekke Tripadvisor og lignende, inden du beslutter dig for, hvor turen går hen. På den måde kan du få andres erfaringer om det pågældende gourmetophold.

Madoplevelser i udlandet?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke madoplevelser der findes i udlandet, så skal du tage et kig på følgende artikel bragt på Politiken.dk.

Politiken har nemlig skrevet en glimrende guide til, hvilke madoplevelser du bør prøve i udlandet. Du kan bl.a. læse om fisk i islandske Akureyri og frokost på toscansk vingård – nogen der sagde autentisk?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*