Oplev skønne Cuba på din næste rejse

Rejser til Cuba svinger i popularitet alt efter situationen i dette unikke land, men én ting er sikkert; det er altid en uforglemmelig oplevelse!

Cubas historie er indviklet og stadigt udfoldende i lige så stor grad som for 50 år siden, men landet selv er som en tidslomme, der er gået i stå. Det er dét, mange rejser til dertil for at se. Ligesom mange andre tidligere, spanske kolonier har Cuba et indviklet forhold til omverden, og det skal der altid huskes på.

Værd at vide, når du rejser til Cuba

Cuba er et lækkert land fyldt med smukke, gamle biler og farverige bygninger. De vide sandstrande byder på ren afslapning og sjov, og den cubanske mad er helt og aldeles forrygende!

Øen har mange ting at byde på, når det kommer til turisme – både i byerne og på landet er der ture og ekskursioner, du kan tage med på, for at opleve historie, kultur og natur.

Men rejs ikke til Cuba, hvis du forventer et glansbillede. Turister bliver ofte skærmet fra landets grovere dele, men noget slipper altid igennem. Befolkningen på Cuba har svingende levevilkår, og landet kan fremstå meget primitivt, hvis man kommer fra Vesteuropa.

Dét kan gøre visse befolkningsgrupper desperate. Vær altid varsom, når fremmede kontakter dig uden oplæg. Prostitution og svindel er for nogen den eneste måde at forsørge familien.

Destinationer, der minder om Cuba

Det sagt, så er Cuba et smukt og fascinerende land, der er afhængig af turisme – derfor bliver der også passet godt på udlændinge. Men hvis du før har været på Cuba og gerne vel se lignende steder, så er der en masse muligheder i Caribien og Oceanien. Find rejser til Cuba online og kom afsted snart.

Puerto Rico er et smukt og spændende land, der hører under USA. Her kan du som turist prøve mad, der ikke kan findes nogen andre steder i verden, og få kontakt med unikke og livsglade mennesker.

Fiji og Bali er to øer, der minder om Cuba i natur, men har meget forskellige kulturer. Her kan du virkelig få pulsen ned og slappe af, mens du er omgivet af civilisation såvel som eksotisk og vil jungle.

Den mest populære destination, der minder om Cuba, er Hawaii – her kan du drage ud i junglen eller opleve den helt unikke kultur, de indfødte bærer videre selv den dag i dag. Her er det også kun det engelske, der skal finpudses, og ikke det spanske.