Oplev Sverige på en anderledes måde med en skiferie

Sverige er et stort land sammenlignet med Danmark, og landet har mange ting at byde på. Man kan opleve Sverige på mange måder, og mange vælger at tage på storbyferie i Stockholm eller lignende, men sådan behøver det ikke altid at være. Fordi man kan også opleve Sveriges bjerge på ski eller snowboard, hvilket er en fuldstændig anderledes oplevelse end at shoppe tøj i en storby. Så hvis du kunne tænke dig at opleve Sverige på en anden måde, eller du godt vil prøve at tage på skiferie – så læs med herunder.

Sveriges populære skidestinationer

Sverige har flere skidestinationer, hvilket gør, at man selv kan bestemme, hvilken skidestination man synes, der passer bedst til ens ønsker. De populære steder hedder Stöten, Branäs og Idre Fjäll.

Stöten passer godt til børnefamilier, da der er hele to børneområder med lift, og børn under otte år kører gratis med lift, hvis de bruger hjelm. Derudover er højdeforskellen i terrænet 370 meter, også er der 29 pister. Hvis man godt vil stå på snowboard, så er der også et område til netop det.

Branäs har et komplet skianlæg, hvad enten man vil stå på snowboard, langrendsski eller slalomski, så har Branäs det hele. Der er også børne- og familieområder for børn helt ned til 18 måneder gamle. Når man skal hjem igen, så er der kun 200 kilometer til Oslo.

Idre Fjäll har forskellige sværhedsgrader på de 41 nedfarter, og der er 30 lifte. Der er noget for både begyndere såvel som øvede, og hvis man vil stå på snowboard, så har de deres eget snowboardland.

Derfor skal du tage Oslobåden

Når man skal på skiferie i Sverige, så kan det være en fordel at sejle med Oslobåden både for at spare tid, men også, fordi de fleste skidestinationer i Sverige kun ligger et par timers kørsel væk fra Oslo. Så hvis du kunne tænke dig at få mere at vide om rejsen til Oslo og de forskellige skidestinationer i Sverige – så klik her og få derved yderligere information omkring aktiviteterne på Oslobåden og skisportsstederne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*