Outdoor livet byder på mange nye oplevelser

outdoor

Flere mennesker end nogensinde før bruger hele deres arbejdsdag indendørs, hvilket langt fra er sundt for kroppen. Både fysisk og mentalt har kroppen ganske enkelt brug for frisk luft og bevægelse ofr at kunne trives, og det bliver ikke bedre af lange arbejdsdage ved skrivebordet eller lange eftermiddage foran fjernsynet i sofaen.

Heldigvis er der rigtig mange måder at rette op på dette. En af de allerbedste er den diametrale modsætning til livet i sofaen: Outdoor livet. Flere og flere er faktisk begyndt på det såkaldte outdoor liv som modsvar til den stigende digitalisering af vores hverdag, og det kan ses ude i de danske skove og ude i de mange shelters og lignende, der pryder vores natur. Folk vælger faktisk at tage familien med på vandretur eller kæresten med på den vildeste overlevelsestur. Det gør de både fordi det er sundt og godt men også fordi der er oplevelser i outdoor liver, som ganske enkelt ikke er at finde nogen andre steder.

Bliv sundere

Hvis du også kunne tænke dig at blive et sundere og gladere mennesker med mange nye oplevelser på bagen, så kunne det være, at du også skulle prøve outdoor livet. Det er nemlig ikke særligt svært at komme i gang. En af de mest simple ting du kan foretage, for at komme i gang med outdoor livet, er en vandretur. Som du bliver mere og mere vant til den måde at bevæge dig på, kan du vælge at gøre terrænet sværere, distancerne længere eller måske bare tilføje en overnatning i shelter eller telt.

Som du begynder at udbygge, vil dine outdoor aktiviteter dog også hurtigt komme til at kræve mere og mere grej. Nedenfor kommer der derfor en lille guide til noget af det mest essentielle grej til outdoor livet samt hvad du bør overveje, inden du køber løs.

Det essentielle grej

Noget af det mest essentielle er selvfølgelig alt det grej, du skal bruge for at kunne overnatte i det fri. Udover et telt, skal du selvfølgelig også have både liggeunderlag og sovepose lavet i god kvalitet, så du kan sove varmt om natten. I denne sammenhæng må man godt lede efter mærker, da det virkelig kan sige noget om varens kvalitet. Led for eksempel efter liggeunderlag og soveposer fra mærket Klymit.

Klymit er nemlig et mærke, der sætter en ære i at producere gode varer, der samtidig kan pakkes sammen til det rene ingenting. Klymit er derfor det oplagte mærke at købe fra, når man gerne vil tage outdoor livet til næst niveau. Man kan dog også sagtens købe sin første sovepose fra Klymit, da den nok skal holde i lang tid fremover, desuden er det ikke rygsækkens vægt, du kommer til at have problemer med, hvis du køber sovepose og liggeunderlag fra Klymit.

Tøjet er også en vigtig del af outdoorlivet, og det rigtige tøj kan virkelig gøre en stor forskel. Sørg derfor for at have tøj, der passer til alt slags vejr, og som er komfortabelt at gå i. Det behøver dog ikke at være det dyreste i outdoor butikken. Det skal, som så meget andet, bare virke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*