Pakkelisten til rejsen

Skal du snart ud at rejse, så er det smart at lave en grundig pakkeliste. Selvom det kan virke som spildtid, hvis man har det hele i hovedet, så kan det sikre, at du ikke glemmer noget til turen. Det ville jo være ærgerligt at starte ferien med at købe hele garderoben, når du ankommer. Derfor er det en god idé at tjekke diverse online pakkelister ud, så du ikke kommer til at mangle noget vigtigt.

3 ting til din liste, som du ikke har tænkt på

Udover det sædvanlige pas, penge og billetter, så kan det være godt at tænke over andre ting, som du kunne få brug for undervejs. Her kommer 3 ting, som du måske ikke har ovevejet at pakke, men som kan gøre rejsen og ferien en smule bedre.
Det første du bør medbringe er et spil kort. Du synes måske, det lyder måske lidt gammeldags at bruge sine aftener på at spille fisk eller 500. Men hvis du skal flyve til dit feriemål, er det god underholdning på turen. Og det skaber ligeledes et nærvær og hyggelig stemning med dine rejsefæller, hvis I skal bruge aftenerne på et hotel.
Det næste du bør pakke i kufferten, er dit vaccinationskort. Bliver du pludselig syg og får brug for behandling, er det smart at have det med. Hvis stedet for din indlæggelse ikke har adgang til din medicin-journal, så letter det besværet for dine behandlere. Og på en ferie skulle der gerne være så lidt besvær som muligt.
Den tredje ting du skal medbringe er solcreme. Rejser du til et land, hvor solen står højt på himlen hele dagen, så er dette en nødvendighed. Du kan sikkert købe solcreme på din destination, men så er kvaliteten ikke sikret. Hvis de lokale normalt ikke bruger solcreme, så kan cremen i butikkerne være for gammelt og dermed uden beskyttelse. Du kan også risikere, at prisen er meget høj på solcreme, da det kun sælges til turister. Vær på den sikre side og pak din egen, som du ved, har den solfaktor og beskyttelse, som der står på tuben. Undgå dermed svære forbrændinger, der kan ødelægge ferien.

En rejsevenlig feriedestination

Overvejer du at tage af sted med familien, er Gran Canaria et godt bud. Øen har smuk natur, lækre madretter og dejlige, familievenlige strande. Det er dermed meget nemt at få en skøn ferie her. Hvis du vil vide mere, kan du læse om Grand Canaria her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*