Prøv kræfter med frivilligt arbejde i udlandet!

Spring ud i det

Det kan virke skræmmende at skulle forlade sit hjemland, hvor man er vant til alting. Man er vant til kulturen, maden og omgivelserne. Men det kan også blive en smule kedeligt, og vi tror virkelig på, at det er sundt at komme lidt ud af sin tryghedsboble!

Hvis du aldrig forlader Danmark, så oplever du aldrig på egen hånd, hvordan verden egentlig ser ud. Det er en skam at begrænse sig til at opleve én kultur, især i vores tid, hvor vi har så gode muligheder for at tage ud i verden.

En oplevelse for livet

Når det er sagt, så skal man naturligvis være mentalt klar på de udfordringer, der venter på en. Det er ikke en let opgave at være frivillig i udlandet. Det kan specielt være hårdt, hvis ens arbejde omfatter syge, fattige og sultende børn.

Men vi tror stadigvæk på, at det giver mening at sætte tingene i perspektiv, og sprede lidt glæde hos de, der har mere brug for det end os. Børnene du møder i udlandet, vil være enormt taknemmelige og glade for din ankomst. Det vil højst sandsynligt være livsbekræftende for dig at se, at nogle menneskerne kan være så positive, på trods af de lever under så uretfærdige og hårde vilkår.

Det er i sandhed en oplevelse for livet.

Du gør også noget for dig selv

Mange tænker måske, at de har lyst til at prøve kræfter med frivilligt arbejde, fordi de gerne vil hjælpe andre. Men langt de fleste der kommer hjem fra lignende rejser, udtaler at de i lige så stor grad synes, at de har gjort noget dem selv!

Det skal du ikke have det dårligt med. Betragt det blot som ekstra profit, at du har skabt glæde i dig selv, mens du har hjulpet andre.

Næsten alle der har været afsted siger også, at de gerne vil tilbage en dag, og de anbefaler andre at prøve det. Så hvad venter du på? Hvis det lyder som noget for dig, og du er frisk på en oplevelse for livet, så hop ind på EXIS, og læs mere om dine muligheder!