Rejs og oplev i dit sabbatår

Størstedelen af danskerne er vilde med at rejse, og gør det så tit som overhovedet muligt. Det er især de unge, som ønsker at komme ud og opleve verden efter at have færdiggjort ungdomsuddannelsen. Derfor rejser flere og flere unge til nye og ukendte steder i stedet for at blive hjemme i de velkendte omgivelser – ikke kun for at blive klogere på sig selv men også på andre. Mange vælger at tage af sted i flere måneder ad gangen, og det kræver derfor også, at opsparingen rækker til de mange drømme.

Rejs på en anderledes måde end den du er van til

Noget, som er vigtigt for de unge, når de rejser i sabbatåret er, at rejsen ikke skal være præget af afslapning. Mange vælger at tage på backpackertur eller interrail ned gennem Europa, hvilket typisk er en hel ny rejseform for mange. Ikke mange piger vælger denne rejseform men foretrækker især au-pair livet. Som au-pair får man lov til at bo hos en familie i omkring et år, hvor man skal passe børn, lave mad, rengøre og lignende. Dette tiltrækker især mange, da det er en god måde, hvorpå man kan lære nye kulturer, omgivelser og mennesker at kende.

Sørg for at have penge nok

Som ung kan man godt have et stramt budget, og har man kun været på SU de sidste par år, kan det godt være, at opsparingen gradvist er blevet mindre. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at have penge nok, når man rejser, så man ikke kommer i problemer eller i værste tilfælde bliver nødt til at tage hjem. Erfarer du, at det bliver lidt dyrere end forventet at tage på dit livs rejse, så kan du sikre den med et kviklån. Det er nemt og sikkert at optage, og giver dig ro i hovedet, så du ikke behøver at tænke på pengeforhindringer på din sabbatårsrejse. Find yderligere information omkring lån og udbydere hos Hæveautomaten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*