Rejser: Guide til vinterens skiferie

Den danske sommer er for længst ovre, og efteråret er godt i gang. Inden vi får set os om, har vinteren meldt sin ankomst, og skiferien trækker på lysten til ferie, familietid og frisk luft. Vi har i den anledning valgt at tage et kig på de forskellige rejser og udbyd, der findes inden for skiferie.

Vinterens mange rejseformer

Kør-selv skiferie
Ønsker I mest muligt ud af jeres skiferie, er der gode grunde til selv at pakke bilen og køre mod Tyskland eller Østrig på skiferie. Her starter ferien allerede i indkørslen derhjemme og slutter først, når bilen kører ind igen. Oplev naturen og de smukke byer hele vejen ned gennem Danmark og Tyskland og kør ind et sted og få lidt lokalt at spise, inden turen går videre sydpå. Endnu en fordel ved kør-selv ferie er også den, at I sparer penge ved at benytte denne rejseform. Her skal I kun booke hotel/hytte, liftkort og eventuelt mad nede på destinationen, og I slipper derfor for at bekymre jer om dyre flypriser og transfer fra lufthavnen.

Oplev nytårsaften i Alperne
Skal nytåret opleves fra andre fronter end de sædvanlige, og ønsker I at kombinere ferie med nytårsfest, så er det oplagte sted at springe ind i det nye år i Alperne. Stress af fra julens travlhed og vær sammen med familie eller venner med udsigten til hvide bjergskråninger og et festfyrværkeri på den frostklare himmel.
Oplagte steder at rejse hen, henover julen og nytåret, er Italien, Østrig eller Tyskland. Lej en hytte og lav jeres egen nytårsfest, eller book jer ind som familie på et dejligt hotel med et personale, der arrangerer jeres nytår for jer. God mad og drikke, hvor I kun skal tænke på at slappe af og nyde den sidste aften på året.

Skiferie for begyndere – dansk skiskole
Om du er nybegynder, eller ferien er ungernes første gang på ski, findes der mange forskellige destinationer, som tilbyder skiskole med danske instruktører. Et meget populært skiområde, med garanti for fantastiske oplevelser for hele familien, er Wagrain. Her finder man skiskole med mulighed for både at blive undervist gruppevis eller privat. Skilærerne er særligt uddannede og motiverede til at undervise både børn og voksne, så man nemt kan få en samlet oplevelse som familie, hvad end man er nybegynder som voksen eller barn.

Skiferie med All Inclusive
Er der noget bedre end at pakke kufferten og bare skal læne sig tilbage med tanken om, at alt er betalt hjemmefra, og ungerne blot kan boltre sig med de mange skiaktiviteter og madoplevelser, der er at finde på destinationen? Ikke kun ungerne kan det, de voksne kan også, og det er én af de mange fordele ved at vælge sin skiferie med alt inklusivt. Slip for at tænke på indkøb, når ferien først er godt i gang. Mange hoteldestinationer tilbyder gode All Inclusive pakker med forskellige fordele, og her kan det være interessant at bruge lidt tid hjemmefra på at undersøge de mange muligheder.

Book din skiferie til gode priser

Om du er til kør-selv skiferie, ferie med all-inclusive eller nytår i Alperne er der altid billige skiferier at finde på Onlineski.dk. Her sidder personalet klar til at hjælpe dig og din familie eller venner med at finde den helt rigtige skiferie til jer og jeres ønsker. De yder god, personlig service med nogle af Danmarks billigste priser på skirejser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*