Sådan beskytter du huden under varmere himmelstrøg

Vinteren er rigtigt kommet til Danmark, og i år byder den på mere sne, frost og kolde nætter, end den har gjort i efterhånden en del år. Det er enormt smukt og heldigvis har solen også vist sig en del i det nye år.

Men selvom det er rigtigt skønt med vinter i Danmark, er der mange som længes efter varmere himmelstrøg og tæller ned til den dag man igen kan rejse trygt ud i den store verden. Måske planlægger du allerede næste rejse? Du kan heldigvis finde masser af inspiration og lade drømmene flyve.

Rejsetips, man ikke kan undvære

De fleste kender de hektiske dage inden man skal ud og rejse. Har man husket det hele? Har man de rigtige hudplejeprodukter med? Det er nemlig ikke lige meget om man rejser til et koldt eller varmt land. Vores hud bliver udsat for meget igennem vind og vejr, og solens skadelige stråler. Hvis man rejser til en kold destination kan huden hurtigt blive sensitiv, irriteret og tør.

Her er det vigtigt at bruge et godt og fugtende plejeprodukt for at beskytte mod frost. Alfa omega er det selvfølgelig, at man bruger solfaktor både i vintervejr og i sommervejr. Når man rejser til syden, bruges meget af tiden ofte på at sole sig og mange glemmer at bruge solcreme med høj nok beskyttelse.

De klassiske solråd – Beskyt huden

Kender du anbefalinger? For at beskytte sig selv, bør man undgå at være direkte i solen mellem 12 og 15, hvor strålerne altså er stærkest. Det er også vigtigt at bruge en solcreme med minimum faktor 15 i Danmark samt minimum faktor 30, når man er i de varmere lande og solen er kraftigere. Det anbefales desuden at man bruger hat og løst behageligt tøj, specielt hvis man er ude i de høje soltimer.