Sådan gør du dagen perfekt for konfirmanden

Konfirmationsdagen er noget helt specielt for konfirmanderne. Det er en dag, der handler udelukkende om dem og ingen andre. Det er en stor dag, og derfor skal det helst også være en god dag. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at konfirmanden får den absolut bedste dag. Her er hvad, du kan selv gøre.  

Skriv dem en sød hilsen

Det er vigtigt, at man husker på, at konfirmanden nok har gået og glædet sig til denne dag i mange måneder, hvis ikke mange år i forvejen. For at gøre dagen ekstra god for konfirmanden, kan du skrive et sødt kort, som du eventuelt kan vedlægge din gave.
Ved at sende et konfirmationskort til konfirmanden, kan du på en sjov og sød måde få sagt tillykke med den store dag. Men der er mange måder at gøre det på. Du kan vælge at lave et simpelt kort, eller du kan vælge at gøre mere ud af det. Så bliver det lidt mere personligt for konfirmanden.
Du kan altid skrive en helt traditionel hilsen, men chancen for at den vil blive husket af konfirmanden er ikke stor. Og hvorfor tage den kedelige vej, når der er så mange forskellige ting, som man kan komme ind på i sit konfirmationskort. Det er både relevant at ønske tillykke med dagen, men man kan da også tilføje nogle vise ord eller en lille huskeregel, som konfirmanden kan tage med sig videre i livet.  

Gør kortet personligt

Den bedste måde at skrive det perfekte konfirmationskort er selvfølgelig at gøre kortet helt ens egen. Det gør det lidt mere specielt. Har du en personlig historie, som du gerne vil fortælle konfirmanden, så kan du tilføje den. Og hvis du har en historie, der inkluderer selve konfirmanden, så ville det være endnu bedre.
Eller hvis du og konfirmanden har en intern joke sammen eller nogle kaldenavne, så kan du sagtens bruge dem i kortet. Hvis du ikke selv kan komme på noget, så kan du altid få hjælp. Du kan finde inspiration til at skrive et sødt og personligt konfirmationskort lige her.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*