Sådan pakker du til stadion

fodboldstemning

Du skal på stadion, og du kan næsten allerede høre nationalsangen blive sunget ude i horisonten. Men hvad skal du dog pakke til landskampen på stadion? Her finder du et par gode råd til, hvordan du kommer godt afsted og får mest muligt ud af oplevelsen.

Start med nødvendighederne

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Heller ikke på stadion. De store fadøl køber jo ikke sig selv. Husk derfor de helt essentielle sager som din pung, hvori du selvfølgelig lige skal have sørget for enten kort eller kontanter. Tag desuden også din mobiltelefon med, så du kan få billeder og video fra kampen. Det gælder især, hvis det er en landsholdskamp, og gerne mod en større fodboldnation. Vi kan ikke blive ved med at leve højt på EM i 1992, men du kan da forsøge at skabe dine egne gode minder fra kampen, og se om ikke du kan fange den fede stemning gennem linsen.

En anden nødvendighed er selvfølgelig også den helt rigtige trøje. Hvis du skal på stadion og se landskamp, må du have fingrene i en ægte landsholdstrøje. Det behøver ikke være den nyeste model, som DBU har fundet på. Der er også ægte nostalgi over de udgående landsholdstrøjer med din favoritspiller på ryggen.

Det må være de mest essentielle ting, du skal pakke, uanset om du er stamgæst på stadion eller det er din første gang.

Bøllehat til landsholdet

Når solen titter frem udenfor, er det nok de færreste, der orker at trække i det store, strikkede landsholdstørklæde – Uanset hvor fed en kamp der er lagt op til. Bare rolig. Du kan sagtens vise din kærlighed til landsholdet på en mere sommerlig måde. Med en bøllehat i landsholdsfarver er du ikke bare virkelig smart klædt på, du repræsenterer også landsholdet samtidigt.

At tage en bøllehat på til landsholdskampen har selvfølgelig også den anden fordel, at den bidrager med skygge fra solen, og den tager også en for holdet, hvis nogle knapt så rolige roligans skulle kaste en øl fremover tribunen. Bøllehatte er desuden blevet fast inventar i modens gadebillede, så du kan sagtens bruge den udenfor stadion også.

Du kan købe bøllehatten her.

Vand og godt humør

Øl, landsholdstrøje og bøllehat må være de vigtigste elementer til enhver god kamp på stadion, men det stopper selvfølgelig ikke her. Selvom der er kolde fadøl på stadion, er der ofte arrangementer før og efter selve kampen, især hvis du er inde og se landsholdet. Til de store kampe kan der også være lange køer for at komme ind og ud, så pak en flaske vand, så du ikke bliver dehydreret. Nok tager din smarte bøllehat en del af solen, men du kan også sagtens regne med at skulle sætte mellem fire og fem timer til kampen af. Det er derfor vigtigt at få noget væske.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det også helt essentielt at pakke din bedste energi, de gode humør og ikke mindst nogle velfungerende lunger, så du kan skråle med på alle stadionets sange og være med til at lave bølgen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*