Sådan kan du holde en afslappende ferie tæt på hovedstaden

Der er ikke noget bedre end at tage en spændende ferie, hvor du også har mulighed for at opleve dit eget land bedre og gå på opdagelse i din egen kultur. Der er nemlig rigtig meget grund til at besøge alle hjørner af dejlige Danmark, men der er særligt rigtig meget at opleve omkring vores skønne hovedstad, København.

Selvom du bor tæt på eller langt væk fra hovedstaden, er der stadig en masse for dig at opleve her. Der er mange skjulte dele af vores historie, som du kan udforske meget bedre, når du bruger nogle dage dedikeret til at opleve vores skønne by meget bedre.

Bo afslappet og skønt lige ud til Øresund

Der er mange hoteller i København, men når du skal besøge byen, kan det godt være rigtig dejligt at have et sted at bo, hvor du virkelig kan slappe af og komme helt ned i gear. Sådan et sted finder du ikke inde i selve byen, så her er Marienlyst Strandhotel en meget bedre løsning.

Det er et hotel, der ligger lige ud til Øresund oppe ved Helsingør, hvor du derfor også kan se flotte Kronborg. Hotellet har stor fokus på afslapning og på wellness, så her har du masser af mulighed for at slappe dejligt meget af og komme helt ned i gear.

Samtidig kommer du til at være placeret tæt på København, og du kan derfor hurtigt komme ind til byen, når du gerne vil gå på opdagelse i alt den spændende kultur, du kan finde i København. Det er dejligt for dig at have en mere stille og rolig base i Helsingør, for det er også en by, hvor der sker en del forskelligt.

Naturen heroppe er noget helt særligt, og derfor kan du gå på en masse gode og lange ture, hvor du kan opleve området i Nordsjælland på en rigtig god måde. Det er svært at rive sig væk fra dette lille paradis på jord, men der er også en hel masse at opleve inde i København.

Få mest muligt ud af din tur til København

Selvom du er fra Danmark og måske ikke føler dig som turist i København, så er der absolut ikke nogen skam i livet i at være turist i sit eget land. Du er heldig at kunne tale sproget, men der er stadig en masse, det kan være svært for dig at finde rundt i, når du er turist i København.

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af dit ophold i København, er det en rigtig god idé at skaffe et turistkort til København som er et rigtig smart lille kort, der giver dig adgang til offentlig transport, en masse museer og meget mere. Det gør det nemt for dig at opleve alt det, København har at byde på, og på den måde skal du heller ikke bruge en masse tid på at undersøge forskellige ting, du kan bare komme ind overalt med dit kort.