Skab tryghed på din rejse med en god rejseforsikring

Har du en rejse i vente, så bør du tjekke, om du har en gældende rejseforsikring, så du kan nyde rejsen i vished om, at du er tryg. Helt fejlagtigt tror mange, at en rejseforsikring er overflødig, men sådan er det langt fra. Hvis der skulle opstå uheld på ferien, kan det nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse og ødelægge feriestemningen. En rejseforsikring kan enten indgå i indboforsikringen eller tegnes særskilt men formålet er altid at skabe tryghed på ferien ved bl.a. at give garanti for at behandling i udlandet.

Det blå sygesikringsbevis er ikke nok

Under ophold udenfor Danmarks landegrænser, er du ikke længere dækket af den danske sygesikring. I Europa giver det blå sygesikringsbevis ret til behandling på lige fod med indbyggerene i det land, du besøger. Men det kan ikke få dig hjem i tilfælde af, at du bliver syg, og du er heller ikke altid sikret gratis behandling af den ønskede kvalitet. Derfor bør man have en rejseforsikring, selvom man kun rejser i Europa.

 

Byder rejsen på en tur udenfor Europas grænser, er det strengt nødvendigt at tegne en rejseforsikring for at være sikret god og gratis behandling. Rejseforsikringer har forskelligt indhold, men en typisk forsikring indeholder transport og udgifter i forbindelse med sygdom og traumer, mistet bagage, mistede feriedage, forsinkelse af fly m.m..

Inden du tegner en rejseforsikring, er det vigtigt at finde ud af, hvad du kræver af en forsikring og dermed vælge en løsning, som passer til dig og den måde, du rejser på. På den måde opnår du den optimale dækning og kan trygt nyde din rejse.

Tegn en forsikring der dækker dine behov

Prisen på rejseforsikringer svinger meget, da den afhænger af vilkår, dækning og alder, køn samt øvrige forhold. Her skal du især være opmærksom på, om skirejser er dækket. Derudover afhænger prisen også af, om du blot er dækket i Europa eller hele verden. Siden at rejseforsikringer findes i forskellige former, bør du tage stilling til, hvad der passer bedst til dine behov. Du kan få et overblik over dine muligheder ved hjælp af en online-beregner her.

 

Hvis du ønsker at skabe luft i budgettet, så du har råd til flere rejser i fremtiden, kan du med fordel kigge på, om der er et billigere alternativ til de faste udgifter. Hvis du er interesseret i at se, hvordan du finder de bedste og billigste ydelser og produkter, kan du klikke her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*