Skal du på campingferie?

Der er noget helt særligt over en campingferie. Det er anderledes og hyggelig form for ferie, hvor det er hele fællesskabet som skal løfte opgaven. Det er en af de ferietyper, hvor man virkelig får nydt de naturlige omgivelser, hvor stemning oser af hygge og afslapning. Det er en super god ferietype, når man gerne vil væk fra hverdagens stress og tusindvise af gøremål. Samtidig kan man jo ikke prale, at der er tale om en luksuriøse ferietype, men til gengæld får man set og oplevet verdenen på en anderledes måde – og det er helt sikkert sjov måde at holde ferie på. Men før alt det sjove det kan starte, så er det også vigtigt at der er styr på de grundlæggende ting – heriblandt campingvognforsikring samt rammer for de bedste forudsætning for god og behagelig nattesøvn.

God nattesøvn på campingferie!

At være på campingferie indebærer også masser af aktiviteter og for at kunne opretholde energien og få det maksimale ud af ferien, kræver det at man også får god nattesøvn. Med andre ord så er det investeringen værd, at man lige får købt alt fra dyner, hovedpuder, håndklæder og rullemadrasser før man rejser. Alt afhængigt hvor I skal hen, så er det godt at investere i nogle dejlig og komfortable dyner som for eksempel tilpasser sig temperaturen og hovedpuder, som giver den rette støtte til nakken og skulderne. Der er jo intet værre end være på ferie og have smerter i nakken eller skuldrene grundet en dårlig hovedpude. For eksempel hos Dynefabrikken kan du udforske det brede udvalg, og investere lige i det I står og mangler. Ikke nok med at de tilbyder konkurrencedygtige priser, men deres dyner og hovedpuder er økologiske, hvilket betyder at både dyner og hovedpuder får en afstøvning før de vaskes, dette gør at der er væsentlig mindre støv på dunene. Og selvfølgelig så er der ikke nogle skadelige kemikalier. Derfor udforsk udvalget, og sørg for komfort når det gælder jeres nattesøvn.

Campingvognsforsikring – simpelthen et must!

Hvis du ikke allerede har forsikret din campingvogn, så kan det kun anbefales. I princippet er det ikke en nødvendighed at forsikre sin campingvogn, men igen det er kun en god investering som giver tryghed og sikkerhed når man er på ferien. Forsikringen er nemlig dit sikkerhedsnet, hvis uheldet skulle være ude – og har du ikke forsikring så kan det hurtigt blive til en dyr affære. Der findes mange forskellige forsikringer, så det handler om at finde den rigtige som dække dine behov. Markedet for campingvognsforsikringer er stort, hvilket gør det vanskeligt at gennemskue hvad man endelig får for pengene. Derfor en oplagt og transparent mulighed er campingvognsforsikring fra Next. Med i forsikringen for du automatisk dækning for kasko og for campingvognens indbo. Kaskoforsikringen dækker skader på campingvognen som for eksempel brand, hærværk og færdselsuheld. Ligeledes dækker den også fx vognens tilbehør. Ved indboforsikring får du en dækning på op til 20.000 kr. og gælder selvfølelig kun campingvognens faste indbo. Derudover har du mulighed for at blandt andet vælge andre dækninger til som for eksempel vejhjælp. Uanset hvad, så har du mulighed for at tilpasse forsikringen til dine behov samt dit budget.  Forsikring er altid en god investering, hvilket også gør at man ikke skal går rundt over være bekymret, men i stedet virkelig nyde tiden sammen med venner og familie. Læs mere her, hvor du blandt andet kan beregne din pris på forsikringen, og masser af rådgivning og hjælp, så du kan sammensætte forsikring som passer lige til dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*