Smarte gadgets du kan tage med på ferien

Der findes mange forskellige gadgets, der kan være med til at gøre din ferie mere spændende. Nogle af dem er blot små gadgets, der kan gøre det sjovere for dig at rejse, mens andre kan føre reelle fordele med sig, hvis du medbringer dem på din ferie. I denne artikel kan du finde en række gode eksempler på smarte gadgets, du kan tage med på ferien, hvad end du blot skal ud og rejse i et par dage eller du derimod skal afsted på årets sommerferie med en varighed på 14 dage.

Power Stone Bank

Et rigtig godt eksempel på en gadget, du med fordel bør medbringe, når du skal på ferie er en såkaldt powerbank. Du rejser med stor sandsynlighed med både smartphone, tablet-pc og bærbar PC, hvilket betyder, at du også skal bruge store mængder af strøm. En powerbank kan meget sjældent bruges til en bærbar PC, men der er dog mulighed for at bruge den til at oplade både din smartphone og din tablet-pc med en powerbank som Power Stone Bank, der kan fås med enten 5200 mAh eller 10400 mAh. Det anbefales selvfølgelig at vælge Power Stone Bank-udgaven med 10400 mAh.

Se alle rejse gadgets på http://sejegadgets.dk/

Rejse-Router og USB-oplader

Det er ikke altid, at der er adgang til internettet, når du rejser. Nogle hoteller tilbyder det ganske enkelt ikke, medmindre du er villig til at betale en merpris. Andre steder er forbindelsen ganske enkelt så dårlig, at den ikke er noget værd. Derfor kan det være en rigtig god idé at rejse med en såkaldt Rejse-Router. I dette tilfælde er der tale om en Rejse-Router, der ligeledes er udstyret med en USB-oplader. Det er ganske simpelt at gøre brug af enheden, og du kan opnå en download-hastighed på hele 70 Mbit/sekund og en upload-hastighed på 40 Mbit/sekund.

Cabeau Evolution Pillow Nakkepude

Hvis du skal rejse med fly eller bil i lang tid, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sidder godt. Der findes op til flere måder hvorpå du kan sikre dig, at du sidder godt og komfortabelt. Én af disse måder er naturligvis at investere i en rigtig behagelig nakkepude, hvilket f.eks. kunne være en Cabeau Evolution Pillow Nakkepude. Den er fyldt med såkaldt Memory Foam, der optager din kropsvarme og bruger denne varme til at forme sig efter din nakke og dit hoved, så du dermed er garanteret en sublim komfort. Dertil er den også udstyret med en lomme lavet specifikt til at kunne indeholde en smartphone.

Droplet Vandtæt Pose

Droplet er en både kompakt og vandtæt pose, der kan være i en praktisk nøglering, der enten kan opbevares sammen med dine nøgler eller du derimod kan have liggende i en taske. Med en Droplet har du mulighed for at opbevare ting, der er våde, som ikke skal komme i kontakt med andre ting i din taske, hvilket f.eks. kunne være et par badeshorts eller et vådt håndklæde. Den kan dog med fordel også bruges til at opbevare kolde drikkevarer i, hvis de skal måde på tur, så de ikke ender med at afgive fugt til nogle af de andre ting i din taske.

Bluesmart Kuffert

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din kuffert, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal investere i en Bluesmart-kuffert. Det er en særdeles smart og moderne kuffert, der både har indbygget Bluetooth, GPS-positionering, digital vægt, lås såvel som en ladestation til din smartphone, tablet-pc eller lignende. Det betyder også, at du hverken behøver at medbringe en powerbank, en ekstra lås til din kuffert eller være bange for ikke at kunne finde din kuffert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*