Ta’ på bryllupsrejse – igen

Det er så yndigt at følges ad, og at blive gift er for langt de fleste også et af de største øjeblikke i livet. Der er nemlig noget helt unikt ved at vise sin kærlighed over for hinanden gennem et ægteskab, og man husker tydeligt dagen, hvor ”ja” blev både i medgang og modgang. Efter det første år fejres papirbrylluppet, mens uldbrylluppet lader vente på sig til det ottende år. Endelig, når I har været gift i 12½ år, er den første store milepæl i jeres ægteskab nået. For de fleste er kobberbryllup en meget vigtig begivenhed, da det er den første helt store bryllupsdag, som bliver fejret. Der er mange muligheder for at fejre hinanden og kærligheden, og her på siden kan I finde inspiration til den store dag.

Bryllupsrejsen fuldender ethvert bryllup, og rejsen er også noget, som mange ser tilbage på med stor glæde. Den første tid som nygifte, hvor I for første gang for alvor kunne fejre jeres kærlighed til hinanden. Når I har kobberbryllup er det oplagt at forkæle jer selv med skøn rejse, hvor I kan genopleve magien fra da I stadig var nygifte. Måske I har lyst til at gensøge stedet, hvor I havde bryllupsrejse, eller måske I hellere vil forelske jer i et helt nyt sted.

Eksempelvis kan I tage på et eksklusivt krydstogt, hvor I undervejs kan nyde fantastisk underholdning med komikere, shows og musik, mens I sejler over nogle af de største have. Krydstogter indbyder til afslapning, og de lækre gourmetrestauranter og skønne shopping-muligheder, tiltaler de fleste. Alternativt kan I tage på et fabelagtigt flodkrydstogt, hvor I har mulighed for at opleve landskabet og små indbydende byer på helt tæt hold. Nogle flodkrydstogter sejler eksempelvis ned af Donau med besøg i gamle middelalderbyer og dets smukke klostre. I kan finde et stort udvalg af forkælende rejser på www.bellavista.dk. Her finder I alt fra rejser til blandt andet Afrika, Asien og Nordamerika, og I finder derfor med stor sandsynlighed en bryllupsrejse, der passer til jeres smag.

Inviter gæster til en fest

Når der er kobberbryllup, er det en tradition, at familie og venner laver en æresport og kommer med morgenkaffe. I stedet for en bryllupsrejse, ønsker mange par også at fejre kobberbrylluppet med en stor fest for gæsterne, som var med til brylluppet for 12½ år siden. Men der kan være meget at holde styr på, når en kobberbryllupsfest skal arrangeres. I skal blandt andet finde ud af, hvor festen skal holdes, om der skal være nogen form for underholdning eller musik, og om menuen skal være buffet eller portionsanretning. Alting skal være på plads, inden gæsterne kan sætte sig til bords. Og netop bordet er også en vigtig del af kobberbryllupsfesten. Med den helt rette borddækning har du nemlig et godt udgangspunkt for en vellykket fest. Du kan eksempelvis finde en dug i en særlig god kvalitet, ligesom du også kan pynte bordet med flot bordløber, der sætter prikken over i’et på borddækning. Derudover er det vigtigt med de rette bordkort og lysestager, ligesom de rette servietter kan fuldende festens stil. Hvis du med stolthed vil invitere jeres gæster til gennemført fest, kan du med fordel kæle for detaljerne i borddækningen. Vil du vide mere? Bliv klar til dit kobberbryllup her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*