Tag cyklerne med på campingferien

cykler med på campingferie

Rigtig mange danskere nyder i stor stil at tage på camping, når der skal holdes sommerferie – og med god grund. Det er en fantastisk feriemåde, hvor man kan komme væk hjemmefra, nyde naturen og ikke nødvendigvis bruge mange tusinde kroner. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, kan en cykelferie med overnatning på campingpladser rundt i landet også være den ideelle løsning. Læs denne artikel og lær hvordan cyklerne kan gøre jeres campingferie endnu mere fantastisk.

Find den rette campingvogn

Hvis ikke den meget aktive cykelferie er noget for jer, skal I først og fremmest finde en campingvogn, I kan overnatte i, når I er på ferie. Den gode ved det hele er, at jeres cykler ofte kan opbevares i vognen, imens I suser rundt på de danske landeveje og kan dufte de gule raps ind gennem bilvinduet. Men hvilken campingvogn skal I vælge? Først og fremmest skal I lægge et budget, så I ved, hvor meget I har at købe campingvogn for. Der findes utrolig dyre luksusmodeller, som med garanti vil give jer maksimal komfort på ferien. Men en billigere og mindre moderne model kan også sagtens klare opgaven! Dernæst skal I finde ud af, hvor meget jeres bil kan trække – der er jo ikke noget ved at købe en campingvogn, som ikke kan forlade indkørslen. Dernæst skal I finde ud af, hvilke faciliteter I ønsker i campingvognen – skal der være en køjeseng til børnene eller børnebørnene, eller foretrækker I i stedet to separate enkeltsenge. Der er mange spørgsmål, som skal besvares, når I køber jeres første campingvogn. Hos www.123camp.dk kan I gå på opdagelse i massevis af brugte campingvogne, som kan spare jer mange tusinde kroner.

Tag cyklerne med

Når I har fundet jeres ideelle campingvogn, er det tid til at planlægge turen nøjere. Hvilke ting og sager skal I have med på turen, og hvor skal denne gå hen, ikke mindst. Der findes et væld af forskellige campingpladser i Danmark, og det kan være utrolig svært at vælge den rette. Men hvis I vælger at tage cyklerne med, kan I gøre klogt i at vælge en campingplads, der er i kort afstand til seværdigheder, skov og natur, så I nemt og hurtigt kan bevæge jer rundt på cykel. Men hvem siger overhovedet, at det behøver at være hårdt at komme rundt på cykel? Der findes i dag elcykler, som gør cykelturen noget mere overkommelig og sjovere. Men så skal du dog være forberedt på at hive en smule flere penge op af lommen, da disse ofte er noget dyrere end traditionelle cykler. Besøg www.designcykler.dk og find den helt rette cykel til jeres campingferie – hvad end det er en elcykel eller ej.

Husk at muligheden for en cykelferie med overnatning på campingpladser rundt om i landet også er en realitet. I skal dog være forberedt på at miste meget af den komfort, I får ved at bo i en campingvogn. Vi ønsker jer en rigtig god campingferie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*