Tag på rejse med kæresten uden at ødelægge budgettet

Hvis du går og drømmer om at overraske kæresten med en romantisk rejse, så behøver du ikke at vente længere. For mange er det især flybilletten, som kan være en stor rejseudgift, men det er muligt at reducere denne pris. Herunder kan du læse om, hvordan du kan skaffe de billigste billetter til din og kærestens drømmerejse.

Tips til at finde de billigste flybilletter

Tag afsted på den rigtige dag
Der er forskel på flybillettens pris i forhold til, hvilken dag du vælger at rejse. De billigste rejsedage er tirsdag og onsdag, hvorimod de dyreste dage er fredag og lørdag. Så hvis du vil spare penge på flybilletten, er det en god idé at være fleksibel i forhold til rejsedage. Foruden dette er det også muligt at spare penge, hvis du rejser uden for højsæsonen.

Destinationen
De mest populære destinationer er oftest lidt dyrere end mange andre rejsemål, og derfor kan det være muligt for dig at spare penge, hvis du vælger at rejse et sted hen, som ikke er så populært. Du behøver dog ikke at slippe din og kærestens drømmerejse fuldstændigt, da der er alternativer. Hvis du for eksempel gerne vil til London, så er det billigere at rejse til nogle af de lufthavne, som ligger udenfor London og derfra tage bus eller tog ind til byen.

Book fly og hotel samtidig
Der er mange rejseselskaber, som udbyder pakkeløsninger, hvor du kan booke fly og hotel samtidig. Ved, at du bestiller begge dele samlet, så er det muligt for dig at spare penge. For mange er det også rart at være sikret et overnatningssted, inden de tager afsted. Så hvis du gerne vil føle dig tryg, kan dette være en mulighed.

Afbudsrejser

En anden rigtigt god mulighed for at spare penge på din rejse er ved at benytte afbudsrejser. En afbudsrejse kræver dog, at du er klar til at smide alt og rejse så hurtigt som muligt. Det kan være lidt stressende, men det kunne også være en ekstra god måde at overraske din kæreste på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*