Tips til rundrejse i USA

Har du planer om, at din næste rejse skal være en rundrejse rundt i USA? Så har du en kæmpe oplevelse foran dig. I USA kan man opleve forskellige klimaer, forskellige kulturer og generelt lidt af det hele. USA har noget for hver en smag. I din rundrejse vil du komme til at opleve flere af dem. I denne artikel har vi samlet en række tips til din rundrejse i USA.

 

Det første som du skal tage stilling til i forbindelse med din rundrejse til USA, er hvor du skal ligge vejen forbi. USA er verdens tredje største land, og du kan næppe nå at se alle afkroge af USA på din tur. Tag derfor rejselængden i betragtning, når du skal vælge hvilke stater, som du skal besøge. Tænk kvalitet før kvantitet – hellere at du ser dele af USA rigtig end, at du blot har været der i et par timer. Du kan for eksempel ikke se hele New York på en enkel dag, så sørg for at du sætter nok tid af til hvert enkelte område.

De praktiske ting

I forbindelse med din rundrejse i USA er der selvfølgelig en række praktiske foranstaltninger, som der skal være styr på. Det indebærer blandt andet flybilletter. Hvis du booker flybilletter til USA i god tid, er der mange penge at spare sammenlignet med, hvis du bestiller flybilletter i sidste øjeblik. Når du rejser ind i USA, er det et krav, at du har et gyldigt pas, i nogen tilfælde kræves der et pas, som der er gyldigt i minimum seks måneder. Som dansker har man visumfri indrejse i op til 90 dage. En betingelse for dette er dog, at man har fået en ESTA-godkendelse, hvilket man kan søge på internettet – gør det i god tid.

Derudover skal du selvfølgelig også have styr på biludlejning. Langt de fleste udlejningsselskaber tilbyder, at man kan hente en bil i lufthavnen, således man ikke behøver at tage ind i centrum med det offentlige eller ved at tage en dyr taxatur.

Sluttelig er det en god idé at booke de første nætters overnatning, da man lige skal tilvænne sig den nye tidszone. Hvis man kan lide at have alle tingene forberedt, så skal man selvfølgelig have styr på alle overnatninger i stedet for blot de første.

Hvad skal du pakke?

Kort før afrejse bør du undersøge, hvordan prognoserne for vejret kommer til at se ud på din rejse. Hvis prognoserne tyder på, at det kommer til at stå ned i stænger, så skal du selvfølgelig pakke regntøj til hele familien. Hvis det omvendt lover sol, så lad regntøjet blive hjemme. Shopping er meget billigere ”Over there”, hvorfor du selvfølgelig skal shoppe lidt ting og sager med hjem fra din rejse. Det skal der selvfølgelig være plads til i din kuffert, så lad vær med at pakke kufferten til randen. Under alle omstændigheder bør du pakke en badeble til familien yngste og selvfølgelig badetøj til dig selv. Derudover er det en god idé at medbringe egne håndklæder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*