To destinationer til hele familien

Nogen mennesker tror, at når først man får børn, så er det slut med at tage ud at rejse. Det er i den grad forkert. Når du er blevet forældre har du blot flere at dele uforglemmelige rejser med. Og er der nogen bedre at dele med end ens børn? Når det så er sagt, så er rejser med børn selvfølgelig anderledes. Men ikke på en dårlig måde. Det er vigtigt, at man vælger børnevenlige destinationer, som tilbyder diverse faciliteter, som er med til at gøre det nemmere at rejse med børn. Vi guider til et par børnevenlige destinationer, hvor hele familien kan være med og få en dejlig ferie.

Rækker pengepungen ikke langt eller har i ikke det største hul i kalenderen til at tage ud at rejse. Så har vores kære land Danmark være et glimrende bud. Der er intet, som en god dansk sommer. Hvis vejret lover godt, så er en campingferie en oplagt mulighed. En campingferie er perfekt til børnefamilier, da langt de fleste campingpladser har faciliteter til børn i alle aldre. I kan for eksempel tage til Western Camp på Lolland i byen Rødby. Rødby er meget mere end blot en by, hvor man tager færgen fra. Western Camp er en campingplads, hvor der kører et gennemgående cowboy-tema, hvor der blandt andet er et fængsel, et tog og en sherif på pladsen. Hvis vejret ikke er med jer, kan hele familien tage en tur i Lalandia. I Lalandia er der aktiviteter for hele familien. I kan blandt andet lege skøjteprinsesser for en dag, udfordre hinanden i et spil bowling eller tage i det varme vandland og lege, at I er nede i varmen. Så sørg for at pakke badetøj til hele familien og en badeble til de mindste. En campingferie er altså et oplagt valg, hvis I ikke ønsker at springe budgettet, men stadig vil have en hyggelig ferie.

 

Hvis I har mulighed for at tage fri i længere tid, så kan I tage hele familien med til road trip i USA. Road trip med børn tænker du måske? Men det kan snildt lade sig gøre. Selvfølgelig skal tingene planlægges på børnenes præmisser – så sørg for at booke en ekstra overnatning på de forskellige stop, så de ikke skal køre lange distancer hver dag. Dertil er det en god idé at vælge hoteller, hvor der er pool. På den både kan børnene få bevæget sig og få brugt noget af al den energi, som de har hobet op på køreturen. En destination på jeres road trip, som børnene vil elske er Disney World, eller mere korrekt ”Walt Disney World Resort”, som er verdens største forlystelseskompleks. Forlystelseskomplekset er beliggende i Orlando, Florida. Her er det ikke blot børnene, som vil få en sjov oplevelse, det er også de voksne. Der er nemlig hele fire temaparker, to vandparker og et hav af hoteller og restauranter, som I kan besøge. Hvis man ønsker at få fat i nogen billige flybilletter til USA, er det en god idé at booke i god tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*